2016-ban jelent meg a Pont Kiadó gondozásában a Profán – avagy tollbamondás a pillanatnak c. kötetem. Kisregényt, egyperceseket tartalmaz, valamint két színműnek álcázott történetet, az egyik Szilágyi Mihályról, Mátyás király nagybátyjáról szól, a másik pedig bárkiről egy sötét erdőben, azaz manapság mindenkiről. A kisregény egy hivatal egy hetét mutatja be, öt szörnyűségében is szánalmas hivatalnok egyes szám első személyben “tollba mondott” gondolatait papírra vetve, hiszen nem az a lényeges, hogy mit tesznek, hanem az, hogy mi jár közben a fejükben… Vannak olyan vélekedések, amelyek szerint a humor bizonyos jelei is felfedezhetőek benne.

Az írások zömét húsz éve vetettem papírra, nemrégiben, a Facebookon közzétett szösszeneteim kapcsán “követelte ki” néhány barátom a megjelentésüket.

2017 őszén jelent meg a Hölgy alulnézetből című regényem, amelyben Mari, a sikeres üzletasszony néz szembe zsarolójával, aki az egyetemista korában prostiként töltött éveinek egyik kínos pillanatával próbálja sarokba szorítani. Marit nem kell féltenünk, de mait ő sem tud: a játszma valódi tétje a pártállami archívum megszerzése…

Magamról annyit, hogy polgári nevem alatt könyvtárat igazgatok, kikapcsolódásként pedig igazságügyi közvetítéssel, népszerűbb nevén mediációval foglalkozom.